Elements per a cercaviles i cavalcades / Elementos para pasacalles i cabalgatas


Cameleds

Tres camells inflables, absolutament blancs, però capaços de tenyir-se de qualsevol color, gracies a la il·luminació interior que porten. Acompanyats d'un domador i un music, evolucionen fent coreografies i sobtats canvis de color. Ideals per participar en cercaviles nocturns.
Pots veure un vídeo aquí

Tres camellos hinchables, absolutamente blancos, pero capaces de teñirse de cualquier color, gracias a la iluminación interior que llevan. Acompañados de un domador y un músico, evolucionan realizando coreografías y repentinos cambios de color. Ideal para participar en pasacalles nocturnos.
Puedes ver un video aquí.


Tikis

Els Tikis són sis personatges a mig camí entre els tradicionals gegants catalans i els moai de l’illa de Pasqua. Evolucionen i ballen al so de la músic. Simpàtics i monocromàtics aquests grans titelles son ideals per a participar en cercaviles.

Los Tikis son seis personajes a mitad de camino entre los tradicionales gigantes catalanes i los moai de la isla de Pascua. Evolucionan y bailan al son de la música. Simpáticos y monocromáticos estos grandes títeres son ideales para participar en pasacalles.Estrella

La estrella que guia als Reis Mags de l’Orient, element essencial a qualsevol Cavalcada de Reis. Aquesta va muntada sobre un carro que poden empènyer còmodament dues persones. Du llum i so, tot alimentat per bateries.

La estrella que guía a los Reyes Magos de Oriente, elemento esencial en cualquier Cabalgata de Reyes. Esta va montada sobre un carro que pueden empujar cómodamente dos personas. Lleva luz y sonido, todo alimentado por baterías.

La Carbonera

Un altre element de la cavalcada de Reis: tradicionalment els Reis deixen carbó als nens i nenes que no s’han portat  com cal. Aquesta comparsa representa els proveïdors de carbó dels Reis Mags d’Orient.

Otro elemento de la Cabalgata de Reyes: tradicionalmente los Reyes dejan carbón a los niños y niñas que no se han portado del todo bien. Esta comparsa representa a los proveedores de carbón de los Reyes Magos de Oriente.

L'Avalot
teatre de carrer