Espectacles

Foc

L’última proposta de l’Avalot, un espectacle amb pirotècnia i grans titelles.  Podeu descarregar el dossier aquí, veure el vídeo aquí o anar a la pàgina de l’espectacle aquí.

La ultima propuesta de l’Avalot, un espectáculo con pirotecnia y grandes títeres. Podéis descargar el dossier aquí, ver el video aquí o ir a la página del espectáculo aquí.
 

Dia de pesca

Un joc, una atracció. Una nova mirada al clàssic joc de pescar de les fires. Podeu descarregar el dossier aquí.. Necessitats tècniques aquÍ

Un juego, una atracción. Una nueva mirada al clásico juego de pesca de las ferias. Podéis descargar el dossier aquí.


Dinomaquia2

Un espectacle de carrer amb pirotècnia i esquelets de dinosaure. 

Un espectáculo de calle con pirotecnia y esqueletos de dinosaurio. Carpa Fosca

Una petita carpa amb capacitat per a trenta persones ens mostra el secret de la senyora Garcia. Un espectacle de deu minuts a l’estil de les antigues barraques de fira. Podeu descarregar el dossier aquí.

Una pequeña carpa con capacidad para treinta personas nos muestra el secreto de la señora García. Un espectáculo de diez minutos al estilo de las antiguas barracas de feria. Podéis descargar el dossier aquí.

TDB

Un tren de la bruixa a pedals. Dotze nens arrossegats pel nostre maquinista! Podeu descarregar el dossier aquí. Podeu veure el vídeo aquí.

Un tren de la bruja a pedales. Doce niños en tres vagones arrastrados por nuestro maquinista! Podéis descargar el dossier aquí. Podéis ver el video aquí.


L'Avalot
teatre de carrer