Memòria sota l'aigua

Aquest espectacle vol retre un homenatge a la meva família, als habitants dels pobles que ara resten sota l’aigua, a la memòria històrica i, a través d’un llenguatge poètic, denunciar i explicar com el poder actua amb impunitat.
El folklore manté viu un poble i la seva gent. A través de la música en directe, amb adaptacions de les cançons originals de La Ronda de Boltaña -grup autòcton de la zona- del llenguatge de l’acrobàcia aèria -d’una corda- i de la veu i el cos de dos intèrprets, aquest projecte tracta de crear un espectacle híbrid de teatre de text, circ i teatre musical per donar veu a la tradició i la memòria històrica amb una estètica i llenguatges contemporanis.
Vull fer viatjar a l’espectador a un indret rústic, natural i salvatge dotat d’una bellesa única, però sense oblidar el despotisme i l’abús al qual es van haver de resignar.

Alícia Buil, autora de l'espectacle

 

Pots veure el vídeo aquí

Pots baixar-te el dossier aquí.

Memoria bajo el agua

Este espectáculo quiere rendir un homenaje a mi familia, a los habitantes de los pueblos que ahora restan bajo el agua, a la memoria histórica y, a través de un lenguaje poético, denunciar y contar cómo el poder actúa con impunidad.
El folclore mantiene vivo un pueblo y a su gente. A través de la música en directo, con adaptaciones de las canciones originales de La Ronda de Boltaña - grupo autóctono de la zona - del lenguaje de la acrobacia aérea – de una cuerda - y de la voz y el cuerpo de dos intérpretes, este proyecto trata de crear un espectáculo híbrido de teatro de texto, circo y teatro musical para dar voz a la tradición y la memoria histórica con una estética y lenguajes contemporáneos.
Quiero hacer viajar al espectador a un lugar rústico, natural y salvaje dotado de una belleza única, pero sin olvidar el despotismo y el abuso al que tuvieron que resignarse. 

Alícia Buil, autora del espectáculo

 

Puedes ver el video aquí.

Puedes bajarte el dossier aquí.L'Avalot
teatre