Jocs / Juegos


Dia de pesca

Un joc, una atracció. Una nova mirada al clàssic joc de pescar de les fires. Podeu descarregar el dossier aquí.

Un juego, una atracción. Una nueva mirada al clásico juego de pesca de las ferias. Podéis descargar el dossier aquí.

Tren

Un tren de tres vagons i una locomotora a pedals, impulsada per les cames del maquinista. Un recorregut circular que passa pel misteriós tunel. Quines sorpreses trobarem en aquest insòlit viatge? Pots veure un vídeo aquí

 Un tren de tres vagones y una locomotora a pedales, impulsada por las piernas del maquinista. Un recorrido circular que pasa por el misterioso túnel. ¿Que sorpresas nos deparara este misterioso viaje? Puedes ver un video aquí.

 Elements per a cercaviles i cavalcades / Elementos para pasacalles i cabalgatas


Cameleds

Tres camells inflables, absolutament blancs, però capaços de tenyir-se de qualsevol color, gracies a la il·luminació interior que porten. Acompanyats d'un domador, evolucionen fent coreografies i sobtats canvis de color. Ideals per participar en cercaviles nocturns.
Pots veure un vídeo aquí

Tres camellos hinchables, absolutamente blancos, pero capaces de teñirse de cualquier color, gracias a la iluminación interior que llevan. Acompañados de un domador, evolucionan realizando coreografías y repentinos cambios de color. Ideal para participar en pasacalles nocturnos.
Puedes ver un video aquí.

Tikis

Els Tikis són sis personatges a mig camí entre els tradicionals gegants catalans i els moai de l’illa de Pasqua. Evolucionen i ballen al so de la músic. Simpàtics i monocromàtics aquests grans titelles son ideals per a participar en cercaviles.

Los Tikis son seis personajes a mitad de camino entre los tradicionales gigantes catalanes i los moai de la isla de Pascua. Evolucionan y bailan al son de la música. Simpáticos y monocromáticos estos grandes títeres son ideales para participar en pasacalles.


Estrella

La estrella que guia als Reis Mags de l’Orient, element essencial a qualsevol Cavalcada de Reis. Aquesta va muntada sobre un carro que poden empènyer còmodament dues persones. Du llum i so, tot alimentat per bateries.
Pots veure un vídeo aquí.

La estrella que guía a los Reyes Magos de Oriente, elemento esencial en cualquier Cabalgata de Reyes. Esta va montada sobre un carro que pueden empujar cómodamente dos personas. Lleva luz y sonido, todo alimentado por baterías.
Puedes ver un video aquí.


La Carbonera

Un altre element de la cavalcada de Reis: tradicionalment els Reis deixen carbó als nens i nenes que no s’han portat  com cal. Aquesta comparsa representa els proveïdors de carbó dels Reis Mags d’Orient.

Otro elemento de la Cabalgata de Reyes: tradicionalmente los Reyes dejan carbón a los niños y niñas que no se han portado del todo bien. Esta comparsa representa a los proveedores de carbón de los Reyes Magos de Oriente.


Elefant

 Un element per a cavalcades i cercaviles. Elefant inflable, autònom, manipulat per dues persones en una estructura de cinc rodes. És molt gran, gairebé 5 metres d’alt, però es mou amb agilitat i gràcia.
Pots veure un vídeo aquí.

Un elemento para cabalgatas y pasacalles. Elefante hinchable, autónomo, manipulado por dos personas en una estructura de cinco ruedas. Es muy grande, casi 5 metros de altura, pero se mueve con agilidad y gracia.
Puedes ver un video aquí.

L'Avalot
teatre